"Al meer dan 60-jaar ervaring"

Wie zijn we?

Al meer dan 60 jaar zit gastvrijheid in ons DNA. Onze passie voor eten en drinken is een garantie om onbezorgd te kunnen genieten. Met diverse concepten laten wij de gasten verrassen tijdens diverse evenementen. Onze medewerkers maken het verschil en geven aandacht aan onze smaakvolle producten en de optimale beleving bij de gasten. Samenwerking staat voor onze organisatie voorop. Alleen samen kan het maximale resultaat bereikt worden.

 

Gastvrijheid

Gastvrijheid is het belangrijkste aspect van onze organisatie. Onze medewerkers maken het verschil. Wij werken met een eerlijke en no-nonsense mentaliteit. Gastvrij “denken en doen” staat centraal. Ons doel is het maximale resultaat bereiken met alles wat wij doen. Wij doen dit met passie, een flinke dosis creativiteit, persoonlijke aandacht en jarenlange ervaring. Wij zorgen er voor dat uw gasten zich welkom voelen bij binnenkomst en met een glimlach uw evenement verlaten!

 

Duurzaam

De bewuste keuzes die wij maken, garanderen de meest duurzame uitvoering op basis van water en energiegebruik, transport, verpakking, verspilling, food waste, re-use, reduce en re-cylce.

 

Wij zijn een van de inmiddels honderd deelnemers aan de Nederlandse Alliantie voor Klimaatactie. Met een CO2-reductiedoelstelling van 40% in de komende 3 jaar gaan de deelnemers aan die Alliantie flink besparen op energiekosten. In dit interview over verduurzaming van de eigen organisatie en het verkleinen van de CO2-footprint is aan het woord: Robin van der Schuyt, directeur en mede eigenaar van Van der Linde.

 

Lokaal

Door gebruik te maken van directe inkoopkanalen van boeren en lokale producenten zorgen wij voor een groot deel aan seizoensgebonden streekproducten in ons assortiment, waarmee we minimale foodmiles kunnen garanderen en ondersteunen wij andere ondernemers in onze regio.

 

Innovatief

Wij werken met de nieuwste technieken en creëren mooie en pure smaakcombinaties waarbij de uitstraling en beleving innovatief en verrassend is. Uiteraard laten wij ons inspireren door de nieuwste culinaire innovaties, trends en veranderingen in eetpatronen en behoeften.

 

Vitaliteit

Door gebruik te maken van pure natuurlijke smaakmakers garanderen wij een goede balans van producten met voldoende voedingswaarde zonder toegevoegde stoffen.

Historie

1962

In 1962 begon het allemaal met het openen van de lunchroom aan de Karel Doormanstraat in Rotterdam Centrum. “U weet wel, die zaak met die ouwe koffiemolentjes”. In de jaren hierna werd Van der Linde een begrip binnen Rotterdam.

1976

Het drie miljoenste belegde broodje werd verkocht. In die periode werden ook de eerste cateringactiviteiten uitgevoerd met het bezorgen van lunches en overwerkmaaltijden bij kantoren in de stad. Van der Linde Catering + Evenementen besloot verder te groeien en een zelfbedieningsrestaurant te openen in een groot kantorencomplex aan de Westblaak in Rotterdam.

1980

Midden jaren ’80 opende Van der Linde een luxe traiteur winkel annex croissanterie met partycatering aan de Oude Binnenweg in Rotterdam.

1992

Verkoop horecazaken en besluit om alleen door te groeien op de partycateringmarkt. Het bedrijf verhuisde naar bedrijventerrein Rotterdam Noord-West.

2008

Met de groeiende omzet werd in 2008 de stap gezet naar een volledig eigen duurzaam pand met een ISO gecertificeerde keuken in Berkel en Rodenrijs. Hierdoor werd het mogelijk om grote evenementen zoals de Nuclear Security Summit (NSS 2014) en meer eventlocaties en musea te kunnen bedienen.

2016

In 2016 werd Food Concepts & Hospitality Management opgericht. Met deze nieuwe strategie werd de groei ingezet om naast partycateraar ook als food specialist en met project management verder te ontwikkelen. Met meerjarige exploitatiecontracten zoals Hortus botanicus Leiden en Sparta Stadion maar ook als hospitality partner van het Nederlandse paviljoen op de World Expo in Dubai.

2020

In 2020, werd het concept “De Nieuwe Keuken” gelanceerd, een black kitchen voor duurzame foodconcepten, culinaire halffabricaten en tijdelijke keukenruimte voor projecten en zzp-ers. Kijk voor meer informatie op onze website

2022

2022 is het jubileumjaar voor Van der Linde Catering + Evenementen en vieren zij het 60 jarig bestaan van het familiebedrijf. Mede dankzij vaste opdrachtgevers en leveranciers, ambassadeurs en (oud) medewerkers is deze mijlpaal met succes bereikt. Met een vast en betrokken team als fundament bouwt Van der Linde Catering + Evenementen aan de toekomst vol innovaties met eten, drinken en gastvrijheid als vaste pijlers. Op naar de volgende jubileum!

MVO

In onze gehele bedrijfsvoering zijn People, Profit en Planet ofwel de key–items van MVO op basis van praktisch idealisme doorgevoerd. Daarbij wordt continuïteit gewaarborgd en blijft de kwaliteitsnorm gehandhaafd. Onze bedrijfsvoering is gericht op innovatie en duurzaamheid. Voor kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM) voldoen wij aan de hoogste milieunormen op het gebied van afvalbeheersing, foodwaste en CO2 uitstoot.

Beleidsverklaring (NL / EN)

Vacatures

Jij bent op zoek naar een nieuwe uitdaging en wij zijn op zoek naar de toppers die ons team versterken! Wij bieden een dynamische werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is. Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan onze vacature pagina!

Bekijk hier onze vacatures

POOLMANAGER

Onze medewerkers kunnen zich via Poolmanager aanmelden voor partijen.

Inloggen medewerkers

Inloggen locaties

Quotes