"Al meer dan 60-jaar ervaring"

Beste cateraar 2020!

Wist u dat wij in de MT1000 editie van 2020 zijn uitgeroepen tot “De beste cateraar van 2020”. Wij zijn nummer 1 cateraar op basis van Net Promotor Score, klantgerichtheid, productleiderschap en kwaliteit van uitvoering. Hier zijn wij uiteraard enorm trots op en willen hier onze opdrachtgevers, het team en de ambassadeurs voor bedanken!

Wie zijn we?

Van der Linde Catering + Evenementen richt zich op het kwalitatief hoogwaardig verzorgen van eten, drinken en stijlvolle gastvrijheid op maat. Wij doen dit met passie, een flinke dosis creativiteit, persoonlijke aandacht en jarenlange ervaring. Wij zorgen er voor dat uw gasten zich welkom voelen bij binnenkomst en met een glimlach uw evenement verlaten!

Historie

1962

Opening lunchroom aan de Karel Doormanstraat in Rotterdam Centrum.

1974

Het miljoenste belegde broodje werd verkocht. In die periode werden ook de eerste cateringactiviteiten uitgevoerd met het bezorgen van lunches en overwerkmaaltijden bij kantoren in de stad. Van der Linde Catering + Evenementen besloot verder te groeien en een zelfbedieningsrestaurant te openen in een groot kantorencomplex aan de Westblaak in Rotterdam.

1980

Midden jaren ‘80 verhuisden Van der Linde Catering + Evenementen voor de derde keer en opende een luxe traiteur winkel annex croissanterie met partycatering aan de Oude Binnenweg in Rotterdam.

1992

Verkoop horecazaken en besluit om alleen door te groeien op de partycateringmarkt. Het bedrijf verhuisde naar bedrijventerrein Rotterdam Noord-West.

2008

Opening van het duurzaam ontwikkelde nieuwbouw hoofdkantoor van 2000 m2 met centraal magazijn en productiekeukens in Berkel en Rodenrijs.

2013

Overname Boenk Catering. Met de overname van deze bekende Haagse naam, heeft Van der Linde Catering + Evenementen de mogelijkheden gekregen om verder te groeien in de Haagse regio.

2016

Start Food Concepts & Hospitality Management. Met deze nieuwe strategie groeit Van der Linde Catering + Evenementen als specialist op food concepten en hospitality in de breedte op nieuwe markten en gaat zij samenwerkingen aan met onder andere musea en culturele instellingen.

2020

Start De Nieuwe Keuken, black kitchen voor duurzame foodconcepten, culinaire halffabricaten en tijdelijke keukenruimte voor projecten en zzp-ers.

MVO & ISO

In onze gehele bedrijfsvoering zijn People, Profit en Planet ofwel de key–items van MVO op basis van praktisch idealisme doorgevoerd. Daarbij wordt continuïteit gewaarborgd en blijft de kwaliteitsnorm gehandhaafd. Onze bedrijfsvoering is gericht op innovatie en duurzaamheid. Voor de voedselproductie en uitvoering van onze diensten beschikken wij over een ISO 22.000 gecertificeerd voedselveiligheidssysteem. Voor kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM) voldoen wij aan de hoogste milieunormen op het gebied van afvalbeheersing, foodwaste en CO2 uitstoot. Hiervoor zijn wij ISO 14001 gecertificeerd.

Beleidsverklaring (NL / EN)

Vacatures

Jij bent op zoek naar een nieuwe uitdaging en wij zijn op zoek naar de toppers die ons team versterken! Ook als wij geen vacatures hebben, zijn wij altijd geïnteresseerd in jouw CV. Wij bieden een dynamische werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, neem dan contact met ons op via

info@vanderlindecatering.nl

POOLMANAGER

Onze medewerkers kunnen zich via Poolmanager aanmelden voor partijen.

Inloggen medewerkers

Inloggen locaties

Quotes