"Bijzondere en inspirerende locaties die uw evenement uniek maken!"

Locaties

De uitstraling en sfeer van uw evenement wordt voor een groot deel bepaald door de locatie en daarom heeft Van der Linde Food + Catering + Events samenwerkingsverbanden met een selecte en unieke groep toplocaties in de randstad. Op basis van uw behoefte en wensen kunnen wij u adviseren welke locatie het beste past bij uw programma, thema en budget. Deze locaties kunnen wij, door onze jarenlange goede relatie, voor u contacten en daarmee het werk voor u uit handen nemen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw gewenste locatie te bespreken of vraag geheel vrijblijvend ons digitale inspiratieboek aan!

NIEUWS: World Forum The Hague en Van der Linde sluiten samenwerkingsovereenkomst

Als toonaangevende locatie voor congressen, evenementen en bijeenkomsten in Nederland zet World Forum The Hague zich continu in om zijn gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Met de nieuwe samenwerking met Van der Linde Food + Catering + Events wordt deze missie naar een hoger niveau getild. Lees hier alles over onze nieuwe samenwerking!

 

Nederland

Rotterdam

Rotterdam is een jonge, dynamische wereldstad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Als stad biedt het alles in een: een compacte binnenstad met diverse moderne en historische congres- en evenementenlocaties, hotels en restaurants. Locaties waar wij al jaren mee samenwerken in Rotterdam zijn onder andere het Sparta Stadion, Van Nelle fabriek, Laurenskerk, Depot Boijmans Van Beuningen, Maritiem Museum en RDM Onderzeebootloods.

Delft

Delft is de stad waar de toekomst en het verleden samenkomen; de stad verbindt oud met nieuw, historie met technologie. Het kleine en compacte centrum van Delft, waar Museum Prinsenhof zich bevindt, maakt de stad zeer geschikt voor een evenement. Museum Prinsenhof is een bijzondere locatie met een uniek historisch verhaal dat geschikt is voor vrijwel ieder evenement als congres, symposium, diner, concert, modeshow, beëdigingsceremonie of vergadering.

Den Haag - Rijswijk

Den Haag, regeringscentrum van Nederland en thuisbasis van de koninklijke familie, is dé stad waar dagelijks belangrijke beslissingen worden genomen op zowel nationaal als internationaal niveau. In Den Haag en Rijswijk werken wij samen met World Forum The Hague en de Broodfabriek in Rijswijk.

Leiden & Omstreken

Er is veel te ontdekken, zien en beleven in Leiden. De stad heeft een rijke historie, vele musea, theaters en een gezellige binnenstad. Een van de unieke hotspots van Leiden welke wij exclusief bedienen, is de Hortus botanicus; de oudste nog bestaande botanische tuin van Nederland. Daarnaast bedienen wij in Leiden CORPUS Congress Centre, de Pieterskerk en de Stadsgehoorzaal en Leidse Schouwburg.