"Ook als u privé iets te vieren heeft"

PARTICULIER

Als u privé iets te vieren heeft, dan is dat voor u een heel belangrijk moment en is het evenement pas succesvol als al uw verwachtingen worden overtroffen. Een unieke beleving daarbij is een must, het gaat vaak om details. Wij nemen die uitdaging graag aan en ontzorgen u van begin tot eind. Dit doen wij met maatwerk of met kant en klare concepten die in eigen huis zijn ontwikkeld. Wij verzorgen volledige catering bij u thuis of op één van de externe locaties in combinatie met de juiste aankleding, decoratie en styling. Van der Linde Catering + Evenementen, gastvrijheid op maat! Voor meer informatie of een offerte op maat, neem contact met ons op.

Uw bruiloft of jubileum

Trouwen of uw jubileum thuis of op één van de vele locaties vieren? Daar denken we vanuit Van der Linde Catering + Evenementen graag in mee! Het mag het u en uw gasten aan niets ontbreken. Alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Van locatie, catering, styling tot entertainment en personeel. Wij hebben nauwe contacten met diverse externe (trouw-) locaties en leveranciers. Met de juiste aankleding, decoraties en styling creëren wij bij u thuis of op locatie een sfeervolle omgeving.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Voor meer informatie of een offerte op maat, neem dan contact met ons op.

Evenement bij u thuis

Van barbecue tot verjaardag, van tuinparty tot familiediner. Een tentpaviljoen of Ibiza sfeer in uw tuin? Van der Linde Catering + Evenementen denkt graag met u mee. De mogelijkheden zijn oneindig! Met de juiste aankleding, decoratie en styling creëren wij in iedere omgeving een sfeervolle entourage. Benieuwd naar de mogelijkheden? Voor meer informatie of een offerte op maat, neem contact met ons op.