"De keuken van Van der Linde Catering + Evenementen kookt de ‘Dutch Cuisine’"

Stijl van koken

Deze moderne stijl is gebaseerd op koken met lokale producten met een verhaal geselecteerd op kwaliteit, smaak en herkomst. Wij werken zoveel mogelijk met 100% biologische, duurzaam geproduceerde, diervriendelijke en fairtrade producten. Dat zie je, dat voel je, dat ruik je en dat proef je! Dit resulteert in vernieuwde menu’s en verrassende foodconcepten. Naast de deze moderne stijl van koken heeft de keuken van Van der Linde Catering + Evenementen jarenlange ervaring met diverse Internationale kookstijlen en is het keukenteam van Van der Linde Catering + Evenementen dagelijks bezig om nieuwe creatieve concepten te ontwikkelen zoals 3D-foodprinting.

G. van Boheemen

Keukenmanager, in dienst sinds 1992.

F. de Heer

Chef kok, in dienst sinds 2005.

M. Venselaar

Chef kok, in dienst sinds 2017.

R. Verstraete

Sous chef, in dienst sinds 1986.

B. van der Ham

Zelfstandig chef, in dienst sinds 2015.

J. de Roon

Zelfstandig chef, in dienst sinds 2016.

Y. Pelk

Zelfstandig chef, in dienst sinds 2016.