"Onze concepten zijn puur, eigentijds en no-nonsense"

CONCEPTEN

Innovatie van receptuur en creativiteit van ons keukenteam zorgen ervoor dat wij voor ieder evenement een passend voorstel hebben. Puur, eigentijds en no-nonsense. Ons uitgangspunt; toegankelijk en herkenbaar voor alle gasten, maar verrassend in onze presentatie!

 

Op zoek naar creatieve & vernieuwende concepten met gastvrijheid op maat? Onderstaand geven wij u graag een impressie of vraag geheel vrijblijvend ons digitale inspiratieboek aan. 

 

Kijk voor grotere horeca-, pop-up-, sport-, musea- en cultuurconcepten op onze website van Food Concepts & Hospitality Management.  Ook kunt u de inspiratie film van de Expo 2020 in Dubai bekijken. 

BRAINFOOD

Brainfood is de toekomst. Door voor snacks met de juiste voedingsstoffen te kiezen, helpen we de hersenen een handje. Onze hersenen hebben een constante toevoer van energie nodig en daarom is het belangrijk om voeding te eten die energie langzaam en regelmatig afgeeft.

Vitaal - Energie - In Balans

NO WASTE

Ons no-waste assortiment wordt dagelijks gewijzigd op basis van restproducten uit onze productiekeuken. Maar ook de mogelijkheden die de markt ons biedt met betrekking tot producten die een houdbaarheidsdatum dreigen te bereiken, afgekeurde producten of producten die rijp zijn voor directe consumptie. Hiermee gaan wij een stap verder in duurzaamheid, waarbij het werken met lokale producten, diervriendelijke inkoop, fairtrade producten, milieuvriendelijke verpakkingen en duurzame productie al tot onze standaard behoren.

Fairtrade - Duurzaam - Lokaal

FUN FOOD

Wij werken met de nieuwste technieken en creëren mooie en pure smaakcombinaties waarbij de uitstraling en beleving innovatief en verrassend is. Uiteraard laten wij ons inspireren door de nieuwste culinaire innovaties, trends en veranderingen in eetpatronen en behoeften.

Innovatief - Experimenteel - Verbluffend

DUTCH TASTE

Door gebruik te maken van directe inkoopkanalen van boeren en lokale producenten zorgen wij voor een groot deel aan seizoensgebonden streekproducten in ons assortiment, waarmee we minimale foodmiles kunnen garanderen en ondersteunen wij andere ondernemers in onze regio.

Duurzaam - Uit de streek - Plantaardig

FOODFESTIVAL

Voor een grootschaliger evenement hebben wij een volledig assortiment aan Food Trucks die als aankleding van uw evenement voor een topsfeer zorgen. Vanuit diverse bussen, containerbars en foodstations worden de meest heerlijke streetfood items geserveerd. Het plein wat we hiermee creëren in een loods of tent brengt alle gasten en smaken samen. Uw evenementen wordt onvergetelijk!

Streetfood - Informeel - Werelds

INNOVATIE

Uw organisatie of evenement staat in het teken van de toekomst! Hightech, kennis economie, de duurzame stad, mobiliteit, robotisering en big data. Zomaar wat termen die ons de komende jaren gaan bezighouden. Hoe veranderen we huidige patronen en hoe kunnen we de mindset veranderen voor de nieuwe generaties? Omdenken is daarbij een must! Ook in de catering, de food sector en de consumptie zullen er dingen gaan veranderen. Dit concept laat een beetje zien welke transitie we gaan doormaken. Terug naar oude technieken van fermenteren, pekelen, zuren en roken in combinatie met nieuwe circulaire productievormen. Het eindproduct wordt gemaakt door 3D-foodprinters, geserveerd door robots en gecommuniceerd via social media. Ons eten is daarom Instagrammable, zoals een dessert van emoticons, een gerecht in de cloud, 3D-geprinte kaas, pannenkoek of chocolade en natuurlijk een mobiliteitsgerecht in losse componenten die de gasten zelf kunnen samenstellen door te gaan samenwerken.

Toekomst - Vernieuwend - Instagrammable

Inrichting & Styling

Smaken verschillen en daarom is het mooi dat elk evenement een stuk maatwerk is! De locatie of tent wordt omgetoverd tot een passende jas. Van klassiek tot modern of van urban tot festival en van landelijk tot beachstyle. De mogelijkheden zijn eindeloos! Naast een basis van eigen meubellijnen werken wij samen met diverse decorateurs waardoor wij passend bij het budget kunnen adviseren en begeleiden. Dit doen wij tevens in onze kledingstijlen, presentatie op de buffetten en dinertafels of met de ruime keuze aan servieslijnen en bijpassend bloemwerk. Het complete plaatje is voor ons ook uw visitekaartje!

Van der Linde Catering + Evenementen impressieboek

Op zoek naar creatieve & vernieuwende concepten met gastvrijheid op maat? Vraag dan nu geheel vrijblijvend ons digitale inspiratieboek aan.