"Onze concepten zijn puur, eigentijds en no-nonsense"

CONCEPTEN

Innovatie van receptuur en creativiteit van ons keukenteam zorgen ervoor dat wij voor ieder evenement een passend voorstel hebben. Puur, eigentijds en no-nonsense. Ons uitgangspunt; toegankelijk en herkenbaar voor alle gasten, maar verrassend in onze presentatie!

 

Op zoek naar creatieve & vernieuwende concepten met gastvrijheid op maat? Onderstaand geven wij u graag een impressie of vraag geheel vrijblijvend ons digitale inspiratieboek aan. 

 

Kijk voor grotere horeca-, pop-up-, sport-, musea- en cultuurconcepten op onze website van Food Concepts & Hospitality Management.  Ook kunt u de inspiratie film van de Expo 2020 in Dubai bekijken. 

FUTURE FOOD CITY

De Future Food City diner ervaring is een multi-zintuiglijke en impactvolle ervaring waar creativiteit, toekomstdenken en architectuur allemaal samensmelten tot een onvergetelijk moment in ruimte en tijd. De experience is ontworpen door kunstenaar en ontwerper Jasper Udink ten Cate, oprichter van Creative Chef Studio en powered by Experience Designer Jeroen Prins. Creative Chef Studio is een unieke studio die collectieve ervaringen en tentoonstellingen ontwerpt met voedsel als focusonderwerp. Het concept vertelt het verhaal over een stad over 100 jaar waar alles gelukt is. De mensheid heeft de perfecte manier gevonden om te gedijen en te leven in een stad die hyperlokaal, duurzaam en biodiversiteit is de sleutel. Dit diner nodigt de gasten uit om even in deze stad te wonen en te ontdekken hoe het eten van de toekomst zal smaken. Tijdens de beleving wordt een verhaal verteld dat samenhangt met de bijzondere ingrediënten die aan tafel worden geserveerd. De tafel is eigenlijk een maquetteversie van de Future Food City. Een onvergetelijke en impactvolle ervaring die de gasten nooit zullen vergeten.

DESTREEKKANTINE.NL

De Streekkantine is enkele jaren geleden door Van der Linde Catering + Evenementen geïnitieerd. Door een samenwerking met het platform Rechtstreex.nl die zich ontwikkeld heeft als logistiek partner voor verse producten van de boeren uit onze regio, beschikken wij indirect over een netwerk van 100 regionale boeren, telers en makers van vlees, vis, zuivel, groenten, aardappelen en fruit. Wij maken met het label DeStreekkantine.nl gezonde, duurzame en verse kant-en-klaar maaltijden, halffabricaten of totaalconcepten voor horeca, locaties en evenementen. Hiermee zijn wij de eerste cateraar met een volledig assortiment dat gegarandeerd is gemaakt van lokale versproducten.

BRAINFOOD

Brainfood is de toekomst. Door voor snacks met de juiste voedingsstoffen te kiezen, helpen we de hersenen een handje. Onze hersenen hebben een constante toevoer van energie nodig en daarom is het belangrijk om voeding te eten die energie langzaam en regelmatig afgeeft.

Vitaal - Energie - In Balans

NO WASTE

Ons no-waste assortiment wordt dagelijks gewijzigd op basis van restproducten uit onze productiekeuken. Maar ook de mogelijkheden die de markt ons biedt met betrekking tot producten die een houdbaarheidsdatum dreigen te bereiken, afgekeurde producten of producten die rijp zijn voor directe consumptie. Hiermee gaan wij een stap verder in duurzaamheid, waarbij het werken met lokale producten, diervriendelijke inkoop, fairtrade producten, milieuvriendelijke verpakkingen en duurzame productie al tot onze standaard behoren.

Fairtrade - Duurzaam - Lokaal

FUN FOOD

Wij werken met de nieuwste technieken en creëren mooie en pure smaakcombinaties waarbij de uitstraling en beleving innovatief en verrassend is. Uiteraard laten wij ons inspireren door de nieuwste culinaire innovaties, trends en veranderingen in eetpatronen en behoeften.

Innovatief - Experimenteel - Verbluffend

DUTCH TASTE

Door gebruik te maken van directe inkoopkanalen van boeren en lokale producenten zorgen wij voor een groot deel aan seizoensgebonden streekproducten in ons assortiment, waarmee we minimale foodmiles kunnen garanderen en ondersteunen wij andere ondernemers in onze regio.

Duurzaam - Uit de streek - Plantaardig

FOODFESTIVAL

Voor een grootschaliger evenement hebben wij een volledig assortiment aan Food Trucks die als aankleding van uw evenement voor een topsfeer zorgen. Vanuit diverse bussen, containerbars en foodstations worden de meest heerlijke streetfood items geserveerd. Het plein wat we hiermee creëren in een loods of tent brengt alle gasten en smaken samen. Uw evenementen wordt onvergetelijk!

Streetfood - Informeel - Werelds

FOODPRINTER

Uw organisatie of evenement staat in het teken van de toekomst! Hightech, kennis economie, de duurzame stad, mobiliteit, robotisering en big data. Zomaar wat termen die ons de komende jaren gaan bezighouden. Hoe veranderen we huidige patronen en hoe kunnen we de mindset veranderen voor de nieuwe generaties? Omdenken is daarbij een must! Ook in de catering, de food sector en de consumptie zullen er dingen gaan veranderen. Dit concept laat een beetje zien welke transitie we gaan doormaken. Terug naar oude technieken van fermenteren, pekelen, zuren en roken in combinatie met nieuwe circulaire productievormen. Het eindproduct wordt gemaakt door 3D-foodprinters, geserveerd door robots en gecommuniceerd via social media. Ons eten is daarom Instagrammable, zoals een dessert van emoticons, een gerecht in de cloud, 3D-geprinte kaas, pannenkoek of chocolade en natuurlijk een mobiliteitsgerecht in losse componenten die de gasten zelf kunnen samenstellen door te gaan samenwerken.

Toekomst - Vernieuwend - Instagrammable

Inrichting & Styling

Smaken verschillen en daarom is het mooi dat elk evenement een stuk maatwerk is! De locatie of tent wordt omgetoverd tot een passende jas. Van klassiek tot modern of van urban tot festival en van landelijk tot beachstyle. De mogelijkheden zijn eindeloos! Naast een basis van eigen meubellijnen werken wij samen met diverse decorateurs waardoor wij passend bij het budget kunnen adviseren en begeleiden. Dit doen wij tevens in onze kledingstijlen, presentatie op de buffetten en dinertafels of met de ruime keuze aan servieslijnen en bijpassend bloemwerk. Het complete plaatje is voor ons ook uw visitekaartje!

Van der Linde Catering + Evenementen impressieboek

Op zoek naar creatieve & vernieuwende concepten met gastvrijheid op maat? Vraag dan nu geheel vrijblijvend ons digitale inspiratieboek aan.