"Onze concepten zijn puur, eigentijds en no-nonsense"

CONCEPTEN

Innovatie van receptuur en creativiteit van ons keukenteam zorgen ervoor dat wij voor ieder evenement een passend voorstel hebben. Puur, eigentijds en no-nonsense. Ons uitgangspunt; toegankelijk en herkenbaar voor alle gasten, maar verrassend in onze presentatie!

Op zoek naar creatieve & vernieuwende concepten met gastvrijheid op maat? Onderstaand geven wij u graag een impressie of vraag geheel vrijblijvend ons digitale inspiratieboek aan.

DUTCH CUISINE 0.0

Dit concept is volledig gebaseerd op 100% duurzaamheid, 100% vegetarisch en 100% lokaal. Hiermee worden heerlijke, verrassende gerechten van het seizoen gemaakt en de presentatie is op sterrenniveau. We garanderen dat de recepten volledig bestaan uit plantaardige ingrediënten van eigen bodem en geen toevoegingen hebben van E-nummers. Wat dacht u van onderstaande gerechten? Super gezond en duurzaam, dat proef je!

Vegetarische pizza met een bodem van bloemkool of pompoen met mascarpone, geitenkaas, paarse spruitjes en geroosterde noten

Mousse van oude kaas met een tuintje van rauwkost en mini groenten

Lauwwarm gerecht van bimi, winterwortel, paarse wortel, gefrituurde lotuswortel en een schuim van thee met brocco cress

Gemarineerde groene groenten met een pannacotta van dragon, crème fraîche, groene kruiden en broodcroutons

No-waste

Ons no-waste assortiment wordt dagelijks gewijzigd op basis van restproducten uit onze productiekeuken. Maar ook de mogelijkheden die de markt ons biedt met betrekking tot producten die een houdbaarheidsdatum dreigen te bereiken, afgekeurde producten of producten die rijp zijn voor directe consumptie. Van restproducten kunnen wij veel nieuwe producten maken. Denk bijvoorbeeld aan een quiche van broodkruim, viskoekjes, soepjes, chutneys, kaaskrokanten, crostini’s van oud brood, chips van groenten of een bowl van rijpe vruchten. Hiermee gaan wij een stap verder in duurzaamheid, waarbij het werken met lokale producten, diervriendelijke inkoop, fair-trade producten, milieuvriendelijke verpakkingen en duurzame productie al tot onze standaard behoren. Daarnaast mogen de gasten na het evenement alle eetbare decoratie van de buffetten mee naar huis nemen. Geen verspilling en een positieve bijdrage aan de bewustwording!

BROOD & ZO

De Nederlandse eetcultuur bestaat o.a. uit brood en dat is gezond. Veel congressen en zakelijke bijeenkomsten serveren brood bij de lunch. Toch hebben wij hier iets speciaals van gemaakt. De mooiste broodsoorten gebruiken wij van de lokale bakker die geen conserveringsmiddelen gebruikt. Puur en vers. Daarbij serveren wij een variatie broodsoorten van deze tijd met glutenvrij, spelt, mais en zuurdesem. Hierbij serveren wij gezonde salades zoals een frisse rauwkost salade van rode biet, appel, kokosbloesemsuiker en citroen. Maar ook warme items, soepjes en fruit van eigen bodem. Het ultieme genieten! Dit alles wordt gepresenteerd vanaf onze eigen bakkerskar of broodtaarten vanaf planken en anders rondgedeeld vanuit houten kisten. Vraag gerust naar ons assortiment met huisgemaakte groenten beleg in combinatie met groenten- en fruitdrankjes, 100% vegetarisch!

Mini festival

U heeft geen groep van honderden gasten, maar het festival concept spreekt u aan? Dan is dit concept perfect! Bij Van der Linde Catering + Evenementen beschikken wij over onze eigen smoker barbecue, green egg, rijdende butlerkitchens, spinning girl's, snoepmeisjes en ijsco verrassingen. Daarbij serveren wij bijvoorbeeld een no-waste gazpacho van kromkommers, gekke paprika’s en overrijpe tomaten in limonadeflesjes uit houten frisdrankkratjes. Ook onze piaggio is op vele manieren in te zetten. Complete verrassingen waarbij uw gasten versteld zullen staan van het food entertainment! Dit concept is dynamisch met een persoonlijke interactie met uw gasten in een gezellige, intieme en informele setting.

Food festival

Voor een grootschaliger evenement hebben wij een volledig assortiment aan Food Trucks die als aankleding van uw evenement voor een topsfeer zorgen. Vanuit diverse bussen, containerbars en foodstations van Smoke & Grill, Roast & Toast, Vegan & Vegi en natuurlijk Hot & Cold of Sweet & Sugar, worden de meest heerlijke streetfood items geserveerd. De gezonde pokebowls met tonijn en avocado, de gourmetfriet, de bonenburger of gerookte makreel en taco’s zijn verrassend in smaak en presenteren wij op duurzame disposables. Afsluiten met koffie en thee vanaf de piaggio en desserts van koek, ijs, snoep en vers fruit. Het plein wat we hiermee creëren in een loods of tent brengt alle gasten en smaken samen. Uw evenementen wordt onvergetelijk!

INNOVATION

Uw organisatie of evenement staat in het teken van de toekomst! Hightech, kennis economie, de duurzame stad, mobiliteit, robotisering en big data. Zomaar wat termen die ons de komende jaren gaan bezighouden. Hoe veranderen we huidige patronen en hoe kunnen we de mindset veranderen voor de nieuwe generaties? Omdenken is daarbij een must! Ook in de catering, de food sector en de consumptie zullen er dingen gaan veranderen. Dit concept laat een beetje zien welke transitie we gaan doormaken. Terug naar oude technieken van fermenteren, pekelen, zuren en roken in combinatie met nieuwe circulaire productievormen. Het eindproduct wordt gemaakt door 3D-foodprinters, geserveerd door robots en gecommuniceerd via social media. Ons eten is daarom Instagrammable, zoals een dessert van emoticons, een gerecht in de cloud, 3D-geprinte kaas, pannenkoek of chocolade en natuurlijk een mobiliteitsgerecht in losse componenten die de gasten zelf kunnen samenstellen door te gaan samenwerken. Wilt u ook een innovatie of inspiratie diner aan uw relaties aanbieden? Kom dan eerst zelf een inspiratielunch ervaren in onze eigen Smaakkamer!

Inrichting & Styling

Smaken verschillen en daarom is het mooi dat elk evenement een stuk maatwerk is! De locatie of tent wordt omgetoverd tot een passende jas. Van klassiek tot modern of van urban tot festival en van landelijk tot beachstyle. De mogelijkheden zijn eindeloos! Naast een basis van eigen meubellijnen werken wij samen met diverse decorateurs waardoor wij passend bij het budget kunnen adviseren en begeleiden. Dit doen wij tevens in onze kledingstijlen, presentatie op de buffetten en dinertafels of met de ruime keuze aan servieslijnen en bijpassend bloemwerk. Het complete plaatje is voor ons ook uw visitekaartje!

Van der Linde Catering + Evenementen impressieboek

Op zoek naar creatieve & vernieuwende concepten met gastvrijheid op maat? Vraag dan nu geheel vrijblijvend ons digitale inspiratieboek aan.