Zelfstandig werkend kok

Zelfstandig werkend kok gezocht! Ben jij dat?


Ben jij toe aan een nieuwe stap in een bedrijf waar plezier en zelfontwikkeling voorop staat? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Zelfstandig werkend kok die het keukenteam van Van der Linde Catering + Evenementen komt versterken bij het ontwikkelen en bereiden van duurzame en creatieve foodconcepten. Wij organiseren spraakmakende evenementen, waarmee wij met ons culinaire assortiment en gastvrijheid het verschil maken voor onze opdrachtgevers en de gasten.

Werkzaamheden

Je bent verantwoordelijk voor je eigen projecten, dagelijkse planning van je werk en de productie van deze projecten. Je kunt goed zelfstandig werken en bent in staat om leiding te geven aan een team van 5-10 zelfstandige inhuurkrachten uit onze pool. Innovatie van recepturen en presentatie is onderdeel van je werk, waarbij gezond en duurzaam de basis vormen. Je bent bekend met de nieuwste productiemethodes en staat open voor technologische ontwikkelingen. Je werkt nauw samen met onze Keuken Manager en Chef Productie.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar een collega met een positieve instelling, proactieve persoonlijkheid, een visie op gezonde en duurzame voeding, passie voor lekker eten en gedrevenheid, die op termijn wil doorgroeien naar de functie van Keuken Manager. Hiervoor word je opgeleid. Je hebt werkervaring in een professionele keuken en bij voorkeur in banqueting of partycatering. Je kunt op alle niveaus samenwerken met opdrachtgevers, locaties en interne afdelingen.

Wij bieden

Wij bieden je een zelfstandige en uitdagende functie binnen een familiaire en dynamische organisatie, een vast marktconform salaris met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, doorgroei mogelijkheden en de mogelijkheid om te werken in een informeel team waarbij eigen inbreng centraal staat. Wij bieden ruimte voor opleiding en ontwikkeling om verder mee te groeien met onze organisatie. Een parttime invulling is mogelijk. Daarnaast vinden onze werkzaamheden voornamelijk plaats op doordeweekse dagen met maximaal één dag in het weekend.

Enthousiast geworden? Reageer door je CV + motivatiebrief te versturen naar personeelszaken@vanderlindecatering.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Als je geïnteresseerd bent in deze functie, kun je reageren door je motivatiebrief en CV met pasfoto te richten aan:

Van der Linde Catering + Evenementen

Morstestraat 18
2652XG Berkel en Rodenrijs