Vacature

Banqueting & Congres manager
COMM horeca en Catering – Den Haag
Voltijd

In een van de gezelligste stadswijken in Den Haag – het Zeeheldenkwartier – vind je COMM.
COMM is een inspirerende locatie waar verschillende groepen jongeren, professionals en bedrijven ontvangen worden voor een congres, vergadering, diner, of (pers)conferentie. Gevestigd in het bruisende hart van Den Haag biedt COMM sfeervolle en moderne ruimtes voor 6 tot 800 personen. Het aanbod bestaat uit luxe vergaderzalen, een webcaststudio, een van de grootste Newsrooms van Europa en de monumentale Theosofentempel. COMM is een jong en dynamisch bedrijf waar de geschiedenis van post, telegrafie en telefonie de grondlegger is.


Om de voorbereiding, uitvoering en facturatie van evenementen in goede banen te leiden, zijn wij op zoek naar een ervaren Banqueting & Congres manager. De organisatie kenmerkt zich door een no-nonsens cultuur waar communicatie, kwaliteit, creativiteit, daadkracht, flexibiliteit en enthousiasme voorop staan. Wij zijn dan ook op zoek naar een collega met een gastgerichte instelling, proactieve persoonlijkheid en een gezonde dosis enthousiasme.

COMM werken?

Binnen de functie van Banqueting & Congres manager ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van alle evenementen binnen COMM. Je werkt dan ook nauw samen met het salesteam van COMM en je collega’s op de vloer en in de keuken. Samen bereiden jullie alle feesten en partijen voor en ben je verantwoordelijk voor het concretiseren van draaiboeken en het inplannen van de benodigde medewerkers en materialen. Wekelijks neem je deel aan de sheetmeeting waar alle events worden besproken. Tijdens het evenement ben jij de contactpersoon voor zowel de opdrachtgever als de bedieningsmedewerkers. Na het event ben je verantwoordelijk voor een goede financiële afhandeling van het event.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een gedreven Banqueting & Congres manager bij wie gastvrijheid centraal staat. Je bent stressbestendig en een echte teamplayer. Je hebt oog voor detail en probeert altijd creatief en probleemoplossend om te gaan met onverwachte situaties. Ook ben je altijd bezig om vanuit een meewerkende rol processen te verbeteren en efficiënter te maken. Daarnaast heb je minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie en heb je de kennis om dagelijks 5-10 medewerkers aan te sturen en te motiveren. Gezien de aard van de functie verwachten wij van jou ook flexibiliteit qua inzetbaarheid en vind je het dus geen probleem om zowel overdag als ’s avonds of af en toe in de weekenden te werken.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een fulltime functie bij een vernieuwend en betrokken bedrijf in een leuk en jong team, met daarbij een passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao. Ook bieden wij jou de mogelijkheid om door te groeien binnen een van onze zusterbedrijven van Van der Linde Catering + Evenementen in de regio Zuid Holland.

COMM solliciteren!

Heb je interesse gekregen in de functie bij COMM Horeca en Catering BV? Solliciteer dan nu snel door een mail te sturen met daarin jouw CV en motivatiebrief naar michael[at]vanderlindecatering.nl

Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij Michael de Mooij via 010-262 03 00.
Het nagaan van referenties behoort tot onze selectieprocedure.

Solliciteren

Als je geïnteresseerd bent in deze functie, kun je reageren door je motivatiebrief en CV met pasfoto te richten aan:

Van der Linde Catering + Evenementen

T.a.v. Michael de Mooij
Postbus 34032
3005 GA Rotterdam