Vacature

Party Manager, fulltime

Met een passie voor horeca en evenementen


Werken als Partymanager bij Van der Linde Catering + Evenementen
Tijdens de meest gave en uiteenlopende evenementen zorg jij samen met je team voor een goed verloop. Van internationaal sportevenement en chic diner tot een mooie feestavond, jij zorgt dat alles op rolletjes verloopt. In de drukte houd jij het overzicht en stuur je het team aan van op- tot afbouw. Jouw doel is dat de gasten het aan niets ontbreekt en dat de opdrachtgever tevreden naar huis gaat na een geslaagd evenement. Je bent het aanspreekpunt voor de leveranciers, locaties en natuurlijk jouw team. Met veel passie zorg jij voor de volledige leiding. Dit alles maakt jou tot onze perfecte Partymanager.


Hoofdtaken:
Al enthousiast geworden? Dit is wat wij van jou verwachten:
• Je draait zelfstandig de meest gave partijen waarbij je enthousiast leiding geeft aan het team
• Je zorgt met plezier en de juiste discipline voor het volledige evenement; voorbereiding, opbouw, afbouw en aftersales
• Je schakelt tussen de juiste afdelingen; sales, operationeel, keuken, locaties en opdrachtgevers
• Je houdt je bezig met het aannamebeleid en aanhouden van flexpool medewerkers om zo je eigen team te creëren
• Je hebt veel verantwoordelijkheden en jij zorgt dat deze altijd met de juiste inzet worden uitgevoerd


Functie-eisen:
Naast een enorme drive en enthousiasme:
• HBO werk- en denkniveau
• Je toont initiatief en denkt graag mee om de kwaliteit en service naar een hoger level te brengen of om processen te verbeteren
• Je schakelt tussen de juiste afdelingen; sales, operationeel, keuken, locaties en opdrachtgevers
• Je houdt je bezig met het aannamebeleid en aanhouden van flexpool medewerkers om zo je eigen team te creëren
• Je hebt veel verantwoordelijkheden en jij zorgt dat deze altijd met de juiste inzet worden uitgevoerd


Wat bieden wij jou:
• Een informele en gedreven organisatie waar kwaliteit, zelfstandigheid en plezier hoog in het vaandel staan
• Persoonlijke ontwikkeling en uitdaging binnen jouw functie met ruimte voor educatie
• Marktconform salaris, tussen de €2.500,00 en €3.000,00 bruto, afhankelijk van jouw ervaring en kennis, exclusief bonussen, 8% vakantiegeld en een persoonlijk keuzebudget
• Afwisselend werk op unieke locaties, geen werkdag is hetzelfde
• Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
• Elke dag een lekkere lunch op ons kantoor in Berkel en Rodenrijs
• Maandelijkse borrels om samen successen te vieren

Een dag als party manager bij van der Linde Catering + Evenementen:
Na een kopje koffie in de kantine in Berkel en Rodenrijs ga je aan de slag op kantoor voor de voorbereidingen van een evenement diezelfde middag. Je checkt alle benodigdheden en zorgt er samen met het operationele team voor dat de bakwagen klaar staat voor vertrek.

Uiteraard ben je tot in de puntjes voorbereid en heb je de personeelsplanning en tijdsplanning gereed. Na alles gecheckt te hebben zorg je dat je op tijd vertrekt naar de locatie waar je samen met het opbouwteam de locatie klaar maakt voor het evenement. In de tussentijd heb je contact met de opdrachtgever en locatiebeheerder om te zorgen dat alles naar wens is.

De rest van het team komt aan en je zorgt dat iedereen weet wat de bedoeling is en wat hij of zij moet doen. Tijdens het evenement ben je de spil tussen de gasten, het team, de opdrachtgever en eventueel de locatiebeheerder. Je straalt rust uit, ook in stresssituaties en je helpt het team waar nodig. Jij vindt het evenement pas geslaagd als de opdrachtgever en de gasten tevreden zijn na afloop. Na de afbouw met het team hou je nog steeds, na een intensieve dag sluit je positief af en neem je je hardwerkende team mee voor een welverdiend drankje.

Waar ga je op de koffie?
Van der Linde Catering + Evenementen focust zich op het kwalitatief hoogwaardig verzorgen van eten, drinken en stijlvolle gastvrijheid op maat. Wij doen dit met passie, een flinke dosis creativiteit en persoonlijke aandacht. Al meer dan 60 jaar zit gastvrijheid in ons DNA en zijn nu opzoek naar een topper die ons team komt versterken.

Kan jij je vinden in bovenstaande omschrijving? Solliciteer dan snel door het sturen van je CV + motivatie naar personeelszaken@vanderlindecatering.nl of te bellen naar 010 262 03 00 voor meer informatie.

Solliciteren

Als je geïnteresseerd bent in deze functie, kun je reageren door je motivatiebrief en CV met pasfoto te richten aan:

Van der Linde Catering + Evenementen

Afdeling Operations
Morstestraat 18
2652XG Berkel en Rodenrijs