Vacature: Keuken Manager

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste keuken manager die het managementteam van Van der Linde Catering + Evenementen komt versterken bij het ontwikkelen van duurzame en creatieve foodconcepten en het organiseren van spraakmakende evenementen, waarmee wij het verschil maken voor onze opdrachtgevers.

De keuken in onze centrale vestiging in Berkel en Rodenrijs, tussen Rotterdam en Den Haag, is ingericht als een Dark Kitchen, genaamd De Nieuwe Keuken (DNK). DNK is een creatief deel concept met verschillende keukengebruikers, waaronder Van der Linde Catering + Evenementen. Van der Linde werkt voor diverse grote evenementenlocaties als culinaire partner en is actief voor tal van opdrachtgevers met partycatering concepten van 10 tot 10.000 gasten. Van der Linde is ook actief als productiebedrijf, op het gebied van diepvries fooditems en verse maaltijden. De keuken manager is dan ook verantwoordelijk voor alle culinaire innovaties en de continuïteit binnen Van der Linde Catering + Evenementen.

Werkzaamheden

De keuken manager stuurt op kwaliteit, effectiviteit en efficiency. Je bent verantwoordelijk voor inkoop, marges en keuken gerelateerde productiekosten. Je geeft leiding aan een team van 5-10 ervaren professionals aangevuld met zelfstandige inhuurkrachten. Innovatie van recepturen en presentatie is een vast onderdeel van je werk, waarbij gezond en duurzaam de basis vormen. Je bent bekend met de nieuwste productiemethodes en staat open voor technologische ontwikkelingen zoals robotisering. Je werkt nauw samen met de afdeling sales en onze vaste opdrachtgevers. Kortom jij initieert en ontwikkeld samen met onze partners en locaties en je wordt een belangrijk onderdeel van ons bedrijfs-DNA.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar een collega met een positieve instelling, proactieve persoonlijkheid, een visie op gezonde en duurzame voeding en een gedreven leider. Iemand met een HBO denk- en werkniveau en ruime leidinggevende werkervaring in een professionele keuken bij voorkeur in de partycatering. We bieden ruimte voor opleiding en ontwikkeling om verder mee te groeien met onze organisatie. Je dient te beschikken over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, kennis te hebben van geautomatiseerde systemen en open staan voor vernieuwing. Je kan op alle niveaus samenwerken en beschikt over een eigen netwerk binnen de branche. Je werkt nauw samen met de (locatie)chefs en souschefs en rapporteert direct aan de directie.

Wij bieden

Wij bieden je een zelfstandige en uitdagende functie binnen een familiaire en dynamische organisatie, een vast marktconform salaris met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, doorgroei mogelijkheden en de mogelijkheid om te werken in een informeel team waarbij eigen inbreng centraal staat.

Enthousiast geworden? Reageer door je CV + motivatiebrief te versturen naar personeelszaken@vanderlindecatering.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Als je geïnteresseerd bent in deze functie, kun je reageren door je motivatiebrief en CV met pasfoto te richten aan:

Van der Linde Catering + Evenementen

Morstestraat 18
2652XG Berkel en Rodenrijs